Tilstedeværende: Claus(55), Martin(43), Ane (41), Bjarne(27) og Klaus(7)

Økonomi:

Som forventet er der balance i økonomien, ingen nævneværdige poster/udestående

Varme:

Anlægget kører fint og forbruget er det laveste i mands minde, grundet den varme eftersommer. 

DAB skal genforhandle deres GAS-aftale inden årets udgang, så vi forventer en justeret aconto betaling i det nye år. Forventeligt vil den stige, men det vil tiden vise.

Omlægning til Fjernvarme (Tilslutning til Vestforbrændningen):

Seneste nyt er at udrulningen i Virum er ca. 3-4 måneder forsinket ift. den oprindelige plan. Om det så stadig betyder at vi først bliver tilsluttet i sommeren 2024, er et åbent spørgsmål, dersom Vestforbrændningen ikke kommer med konkrete tidsestimater pt.

Til alle der bor i den nordlige ende af vejen, er der udsigt til at vejen bliver gravet op i forbindelse med anlægget. Parkering bliver dermed endnu mere vanskelig mens arbejdet pågår.

Parkering: 

Siden indførelsen af Beboer Licens på skårparkeringen og LTK’s samtidig indsatte P-kontrol, er der  blevet megen rift om pladserne på vores side af vejen.

Det er udenfor bestyrelsen kontrol, så vi kan kun opfordre til at garagegården benyttes i det omfang der skønne nødvendigt. Husk at lav en aftale med dine garage-naboer om hvordan I kan parkere og gerne med  aftaler om hvordan og hvornår man kan kontaktes såfremt ens bil er til gene for naboen.

LÆG GERNE EN SEDDEL MED JERES HUSNUMMER I FORRUDEN, så dine naboer kan se hvis bil det er. Således er det den rigtige person man får fat i første gang og misforståelser undgås.

Bestyrelsen er bekendt med et par tilfælde hvor biler der ikke er “hjemmehørende” er blevet parkeret i garagegårdene. Vi opfordrer til at man høfligt gør de pågældende bilister opmærksomme på at de holder på privat grund. Skulle disse bilister forsat benytte vores garagegårde, vil bestyrelsen se sig nødsaget til at foranstalte en eller anden form for adgangsbegrænsning. Dette kunne være en bom eller andet der kan aflåses og kun åbnes af foreningens medlemmer … mere om dette til generalforsamlingen, såfremt problemet ikke er løst på mindelig vis inden da.

Garagegårdene:

Som allerede meddelt har det været svært for haveudvalget at indhente nok tilbud på anlæg af støttemure mv. Bestyrelsen har på dette grundlag ikke været i stand til at tage stilling til det videre forløb. Seneste har de opstående parkeringsproblemer taget megen fokus, og måske skal der indtænkes “parkering” i en kommende “forskønnelse” af garagegårdene”?

Det er blevet diskuteret i bestyrelsen om genbrugsmaterialer bør være en del af løsningen af hensyn til klima og foreningens økonomi. Der findes mange fine genbrugsmaterialer, men de indgår ikke i evt. bud fra anlægsgartnere, der prissætter deres tilbud efter nye materialer.

Bestyrelsen vil opfordre til en god og konstruktiv dialog på generalforsamlingen i feb. 2024 så vi kan komme videre med renovering af garagegårdene.